Virksomheder:

 

Schneider_Electric_Life_is_on_logo.jpg

 

Personlige Referencer:

Kvinde 45 år (April 2017):
Jeg har haft et coachingforløb på 6 samtaler hos Pia. Jeg har oplevet det som værende ekstremt trygt, kærlighedsfuldt og lige på kornet. Pia er ærlig og ligetil. Pia er hjertevarm og formår at skabe en enorm tryghed og ikke dømmende. Alt dette har for mig været med til at skabe et rum for yderligere selvindsigt og refleksion. Pia har formået at hjælpe mig til at stille skarpt på nogle temaer i mit liv, som jeg i forvejen har været opmærksom på, men nu er der opstået direkte koblinger, som jeg kan arbejde videre på. Jeg er herigennem blevet mere opmærksom på, hvad jeg vil og ikke vil, men har også fået en oplevelse af, at jeg – i den forbindelse – tidligere har stillet meget skarpe linjer op for mig selv i mit liv, som har været drevet af frygt.
Jeg kan absolut anbefale Pia som coach på baggrund af ovenstående.
TUSIND tak for dig, skønne Pia. Det har været en fornøjelse (og også hårdt).

Anni Kock-Knudsen (maj 2018)
Pia havde et godt tilbud på 3 sessioner på Facebook, som jeg fik lyst til at bruge til synliggørelse som billedkunstner og bearbejde blokeringerne i  denne proces
Kreativiteten er vigtig for mit gode liv har det godt – mit gode liv med optimal indre balance er gødningen, der får min kreativitet til at blomstre.
Det blev en spændende udfordring at se nye vinkler og åbne andre døre til den selvforståelse, jeg har interesseret mig for professionelt og personligt i mange år.
Det er altid svært at se sine egne begrænsende tankesæt med nye øjne.
Pia giver nye vinkler, gode teknikker og det nødvendige kærlige skub videre i processen med en stærk intuitiv fornemmelse for den usagte problematik, der er nøglen til forståelsen.
Rar fornemmelse , at Pia Holbæk  er der som  den dygtige GPS  jeg kan kontakte, når jeg kører fast i  min fortsatte søgen  i ukendt landskab. 

Kvinde 55 år (2017)
Mine bedste anbefalinger - Pias coaching rykker og viser vej og retning 👍